Képviselőjelöltjeink
Kántorné Tóth Csilla 1. vk.
Bakos Péter 2. vk.
Dr. Peresa Magdolna 3. vk.
Kovács István 4. vk.
Somogyi Zsolt 5. vk.
Dr. Lendvay László 6. vk.
Károlyné Torkos Matild 7.
Janikné Megyery Rita 8. vk.
Nagy Zoltán 9. vk.
Dr. Fachet Gergő 10. vk.
Gyémánt Szilvia 11. vk.
Miskolczi Judit 12. vk.
Hamar László 13. vk.
Kolnai Kovács Gergely 14.
  Janikné Megyery Rita képviselőjelölt 8. számú választókörzet, Rákoskert
  Képviselőjelöltünk, Janikné Megyery Rita 32 éve él Rákoskerten. Két fia és öt unokája van. Művésztanárként évek óta aktívan részt vesz a kerület kulturális életében. Ezalatt az önkormányzati munkában szerteágazó tapasztalatokat szerzett különböző bizottságokba delegált külső szakértőként. A Rákoskerti Templom Alapítvány elnökeként mindent megtett, hogy Rákoskerten épülhessen fel a Makovecz Imre által tervezett ökumenikus templom.
     
Megválasztásom esetén az alábbi programot kívánom megvalósítani:
Fontos feladatomnak tartom a Kucorgó téri áldatlan állapotok rendezését. Kiemelt figyelmet fordítok az egyedi természeti adottságok (pl. platánsor, Merzse-mocsár) védelmére. Elősegítem a kutyafuttatók létesítését, illetve még több szemetest helyezünk ki. Visszaszorítom a közterületen történő italfogyasztást, különösen az iskolák és az óvódák környékén.

Vállalt kötelezettségeimet igyekszem mindig lelkiismeretesen teljesíteni. Ilyen célkitűzésem a Rákoskerti ökumenikus templom megépítése is. Nagy örömünkre több éves küzdelmem után idén elkezdődött a kivitelezés. A Makovecz Imre által tervezett építmény altemplomában elhelyezett urnatemető biztosítja majd a végső nyughelyet azok számára, akik ezt igénylik. Több ciklus óta delegált tagként veszek részt az önkormányzat munkájában, komoly tapasztalatokat szerezve a kerületben végbemenő oktatási-kulturális és városfejlesztési, illetve költségvetési folyamatokban.

Pártpolitikától függetlenül képviselni fogom az embereket, akiknek fontos otthonuk biztonsága és környezetük békéje. Megválasztásom esetén folyamatos kapcsolatot szeretnék tartani választóimmal és nem csak az ötévenkénti választások közeledtével fogok érdeklődni problémáik iránt.
     
Szavazzon az Itthon Rákosmentén Egyesület civil, pártsemleges, lokálpatrióta polgármesterjelöltjére és képviselőjelöltjére!
 
Elérhetőségem: (06-20) 992-6608
E-mail: janikne@itthonrakosmenten.hu