Képviselőjelöltjeink
Kántorné Tóth Csilla 1. vk.
Bakos Péter 2. vk.
Dr. Peresa Magdolna 3. vk.
Kovács István 4. vk.
Somogyi Zsolt 5. vk.
Dr. Lendvay László 6. vk.
Károlyné Torkos Matild 7.
Janikné Megyery Rita 8. vk.
Nagy Zoltán 9. vk.
Dr. Fachet Gergő 10. vk.
Gyémánt Szilvia 11. vk.
Miskolczi Judit 12. vk.
Hamar László 13. vk.
Kolnai Kovács Gergely 14.
  Nagy Zoltán képviselőjelölt 9. számú választókörzet, Rákoskert
  Képviselőjelöltünk, Nagy Zoltán 50 éves, siófoki születésű, tíz éve él Rákoskerten. A Sláger Rádió megszűnéséig tagja volt a rádió műszaki csapatának. Jelenleg informatikai vezetőként dolgozik egy gazdasági tanácsadó vállalatnál. Húsz éve él együtt művész feleségével.

Miért ajánljuk Nagy Zoltánt az Ön fi gyelmébe?Önzetlen, kitartó és együttérző – mondják az emberek Nagy Zoltánról. Ha valamit elhatároz, azt véghez is viszi, nem ismer lehetetlent. Nem csoda, hogy barátai szívesen fordulnak hozzá segítségért. Hiszi, hogy igazán jó eredményeket csak akkor lehet elérni, ha az itt élők érdekeit nem pártok, hanem helyi civilek képviselik. Szeretné, ha Rákoskert nyugodt, igazi családias kertvárossá fejlődne, ahová öröm hazatérni. Úgy véljük, most igazán nagy szükség van céltudatos munkájára. Az Ön segítségével valóra válthatjuk elképzeléseinket.
     
Megválasztásom esetén az alábbi programot kívánom megvalósítani:
Megújulhat a Kucorgó tér
Mindent megteszünk azért, hogy a fejlesztésre fordítható pénzből több jusson e vidéknek is, hogy szebbé és otthonosabbá váljon lakóhelyünk. A Kucorgó tér nem maradhat ilyen áldatlan állapotban. Elképzelésem szerint a téren a nagy méretű zöldfelület mellett helyet kapnának üzletek, néhány bankfiók és egy posta is. A megújult központ működése viszont nem járhat környezetszennyezés-növekedéssel.

Biztonságban az otthonunkban
Mindenki tapasztalja, hogy a kerületünkben a közbiztonság egyre rosszabb, egyre több és több betörésről hallani. Ezért szükséges a kivezető utak forgalmát gyakrabban ellenőrizni. Új programot indítunk, hogy biztonságban élhessünk.

Jó úton járunk
Az utak minősége okozta problémákat mindannyian ismerjük. Biztonságos, szilárd burkolatú utakat kell építeni. A rossz állapotú járdákat fel kell újítani, a hiányzókat ki kell alakítani. Az esővíz-elvezetés megoldásában jelentős előrelépésre van szükség, hiszen az árkok rendszeresen megtelnek hordalékkal, eltömődnek, az utakon folyók alakulnak ki. Egy kertvárosban fontos a csend és a nyugalom, ezért ahol arra lakossági igény van, szorgalmazom a forgalom- és sebességkorlátozást. Az utak szélén, ahol az még nem valósult meg, fasorok telepítését kezdeményezném, és több területen parkosítani szeretnék. Lényeges, hogy az M0 autóút környezetében élők nyugalmának érdekében rövid időn belül zajvédő fal épüljön, valamint megtörténjen az erdősáv telepítése. A Sáránd utca és a Pesti út kereszteződésében jelzőlámpát létesítenék.

Rákoskert, a kultúra hazája
Fontos feladatnak tekintem a Rákoskerti Művelődési Ház bővítését, hogy itt minden korosztály megtalálhassa a kedvére való, ízlésének megfelelő szórakozási lehetőséget. Visszahoznám a közelmúltban elvitt programokat. A Vida-domb adottságait jobban kihasználnám.

Gyermekeink és szüleink jövője
Tarthatatlan, hogy a gyermekeinknek nem jut bölcsődei, illetve óvodai férőhely. Emiatt egyre gyakrabban kényszerülnek a szülők arra, hogy az esetleg drága magánóvodákba adják a gyermekeiket. Fontos, hogy növeljük az önkormányzati bölcsődék és óvodák férőhelyének számát. A Kossuth Lajos Általános Iskolában segíteném a zenei képzést. Mindannyian megbecsüléssel gondolunk szüleinkre, nagyszüleinkre. Támogatni szeretném a nyugdíjasklubok, illetve a nyugdíjasközösségek programját.
     
Szavazzon az Itthon Rákosmentén Egyesület civil, pártsemleges, lokálpatrióta polgármesterjelöltjére és képviselőjelöltjére!
 
E-mail: nagy@itthonrakosmenten.hu