Képviselőjelöltjeink
Kántorné Tóth Csilla 1. vk.
Bakos Péter 2. vk.
Dr. Peresa Magdolna 3. vk.
Kovács István 4. vk.
Somogyi Zsolt 5. vk.
Dr. Lendvay László 6. vk.
Károlyné Torkos Matild 7.
Janikné Megyery Rita 8. vk.
Nagy Zoltán 9. vk.
Dr. Fachet Gergő 10. vk.
Gyémánt Szilvia 11. vk.
Miskolczi Judit 12. vk.
Hamar László 13. vk.
Kolnai Kovács Gergely 14.
  Hamar László képviselőjelölt 13. számú választókörzet, Rákoscsaba-újtelep
  Képviselőjelöltünk, Hamar László születése óta Rákoscsaba-Újtelepen lakik. Korábbi önkormányzati képviselői tapasztalatai és több évtizedes szakmai munkája segítette abban, hogy szűkebb lakókörnyezetünk eredményesebben és hatékonyabban fejlődjön.
     
Megválasztásom esetén az alábbi programot kívánom megvalósítani:
Újtelepiként úgy érzem, hogy ennek a kerületrésznek a rossz helyi közlekedés és a városba jutás körülményessége jelentős problémája, ezen szeretnék segíteni.

Az épülő elkerülőút, felüljáró mielőbbi átadása a célom, továbbá az, hogy a beépülő Szőlő-hegy miatt a településrész útja ne legyenek tovább terhelve. Az iskolák és az óvodák bővítését szorgalmazom, illetve a posta és az orvosi szakrendelés túlterhelését is szeretném megakadályozni. Korábbi képviselői munkám alatt is kiemelt célom volt, hogy e kerületrész is zöld, élhető maradjon. Ebből jelenleg sem engedek.

Minden legális eszközt felhasználva szeretném megakadályozni, hogy a Szőlő-hegy beépítése hátrányosan érintse az itt élők életminőségét. Fontosnak tartom a körzetben a közbiztonság erősítését, a járdák felújítását, a vízelvezetését kiépítését és karbantartását, továbbá az idősek szervezett gondozását. A vasút mentén szükség esetén a zajvéfő falak kiépítését szorgalmazom. A zöldfelületek karbantartását folyamatosan biztosítanám. A körzetben lévő közintézmények felszereltségén javítani szeretnék. A Diadal utcai iskola környékén a kivágott fákat pótolnám. A Tarcsai út és a Naplás út összekötését támogatom, hogy a nagyobb járművek ne a mellékutcákon közlekedjenek.
     
Szavazzon az Itthon Rákosmentén Egyesület civil, pártsemleges, lokálpatrióta polgármesterjelöltjére és képviselőjelöltjére!
 
Elérhetőségem: (06-70) 263-0500
E-mail: hamar@itthonrakosmenten.hu