Képviselőjelöltjeink
Kántorné Tóth Csilla 1. vk.
Bakos Péter 2. vk.
Dr. Peresa Magdolna 3. vk.
Kovács István 4. vk.
Somogyi Zsolt 5. vk.
Dr. Lendvay László 6. vk.
Károlyné Torkos Matild 7.
Janikné Megyery Rita 8. vk.
Nagy Zoltán 9. vk.
Dr. Fachet Gergő 10. vk.
Gyémánt Szilvia 11. vk.
Miskolczi Judit 12. vk.
Hamar László 13. vk.
Kolnai Kovács Gergely 14.
  Dr. Peresa Magdolna képviselőjelölt 3. számú választókörzet, Rákoskeresztúr
  Képviselőjelöltünk, dr. Peresa Magdolna 32 éve családorvosként gyógyít Rákoskeresztúron. Orvosi és jogi diplomával, 3 szakvizsgával rendelkezik. 1992 óta a Semmelweis Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem Családorvosi Tanszékének oktatója. Budapesten elsőként szervezte meg 1994-ben a szorongásklubot és életmódklubot az életminőség javítása érdekében. Célja, hogy az emberek több egészségben eltöltött évet élhessenek meg a szeretteikkel.
     
Megválasztásom esetén az alábbi programot kívánom megvalósítani:
Legfontosabb feladatomnak a lakótelepen élők helyzetének és életkörülményeinek javítását tekintem. Az eltelt évek során a terhek nagy mértékű növekedése és az épületek öregedése, építési hiányosságai miatt nagy szükség van az otthonok folyamatos, tervszerű korszerűsítésére. Csökkenteni kell a távfűtési és egyéb energiaköltségeket. A szükséges beruházások igen költségigényesek, ehhez olyan önkormányzati támogatásra van szükség, amelyet nemcsak ígérnek, hanem meg is adnak.

Fontosnak tartom, hogy a lakótelepekről száműzzük az átmenő gépkocsiforgalmat akár sorompó segítségével is, szüntessük meg, vagy ahol ez nem lehetséges, drasztikusan csökkentsük annak érdekében, hogy kerületünkben ne csak élhető kertváros, hanem élhető lakótelepek is kialakulhassanak. A Kis utcából a gépkocsiforgalom kizárását, annak sétáló utcává való alakítását szükségesnek tartom az ott élők biztonsága érdekében. Szorgalmazom az Újlak utcai iskola mellett lévő műfüves focipálya megnyitását a lakosság számára. A közbiztonságra és a bűnmegelőzésre nagyobb hangsúlyt fektetnék. Továbbá a felújított rendelő tetejének beázását megszüntetem, és a tetőszerkezetet megjavíttatom a betegek zavartalan ellátásának érdekében.
     
Szavazzon az Itthon Rákosmentén Egyesület civil, pártsemleges, lokálpatrióta polgármesterjelöltjére és képviselőjelöltjére!
 
Elérhetőségem: (06-30) 931-0251
E-mail: drperesa@itthonrakosmenten.hu