Képviselőjelöltjeink
Kántorné Tóth Csilla 1. vk.
Bakos Péter 2. vk.
Dr. Peresa Magdolna 3. vk.
Kovács István 4. vk.
Somogyi Zsolt 5. vk.
Dr. Lendvay László 6. vk.
Károlyné Torkos Matild 7.
Janikné Megyery Rita 8. vk.
Nagy Zoltán 9. vk.
Dr. Fachet Gergő 10. vk.
Gyémánt Szilvia 11. vk.
Miskolczi Judit 12. vk.
Hamar László 13. vk.
Kolnai Kovács Gergely 14.
  Kovács István képviselőjelölt 4. számú választókörzet, Rákoskeresztúr
  Képviselőjelöltünk, Kovács István a Ferihegyi úti általános iskolába járt. Az Államigazgatási Főiskola igazgatásszervező szakán diplomázott. 14 évig volt önkormányzati képviselő és frakcióvezető. Az elmúlt 5 évben az Erőforrás Bizottság tagja volt. Tíz évig tagja, nyolc évig elnöke volt az Ifjúsági és Sport Bizottságnak. Jelenleg a Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottság tagja. A Fortuna SE teniszszakosztályát vezeti. 18 éve az Itthon Rákosmentén Egyesület alelnöke.
     
Megválasztásom esetén az alábbi programot kívánom megvalósítani:
 • A panelprogram felgyorsítása annak érdekében, hogy a közüzemi díjakat 20–30%-kal csökkenteni lehessen. Pályázatokhoz önrész biztosítása önkormányzati keretből.
 • A gyermekes családok és a nyugdíjasok fokozott támogatása és szociális védelme.
 • Minden emeletes háznak önkormányzati támogatást nyújtunk virágoskert és park kiépítéséhez.
 • Célom a Ferihegyi úti lakótelepről az átmenő gépkocsiforgalom száműzése oly módon, hogy a lakótelepek belsejébe csak az ott lakók juthassanak be, ahol ezek után kialakíthatjuk saját életterünket. Ezt ugyanúgy megígérhetem a piac mellett és a Kaszáló utcai lakótelepen élők számára is. Nagyon fontosnak tartom az élhető kertváros mellett az élhető lakótelepek kialakítását.
 • A 61E jelzésű autóbusz újraindítása az Elágazástól, továbbá gyorsjárat indítása a Ferihegyi úton keresztül Kőbánya-Kispestre.
 • Kiemelt figyelmet fordítok a mozgáskorlátozottak és a babakocsival közlekedők akadálymentes közlekedésének megoldására.
 • A Ferihegyi úti rendezvények helyszínének megváltoztatása.
 •      
  Szavazzon az Itthon Rákosmentén Egyesület civil, pártsemleges, lokálpatrióta polgármesterjelöltjére és képviselőjelöltjére!
   
  Elérhetőségem: (06-20) 927-7195
  E-mail: kovacs@itthonrakosmenten.hu